📞 0400 225 140             ✉️ info@puhdistustiimi.fi 

Arvostelu14

Kiitos mahtavasta työstä! Homma sujui mallikkaasti, oikeaan aikaan ja siististi. Suosittelen muillekin. Kotilaakson rännit olivat täysin tukkeutuneet, jotka Jesse nopeasti sai putsattua. Nyt saa sataa vettä Lakalaivassa ilman ongelmia 🙂

Arvostelu13

Olemme todella tyytyväisiä tekijän työpanokseen ja suoritettuun lopputulokseen. Hienoa myös, että aikataulu sattui sopimaan nopeasti säätämisistä huolimatta. Tekijän asenne oli huippuluokkaa vaikka lähtökohta oli aikas kammottavan kaamea. Vettä kun alkaisi vielä...

Arvostelu12

Kiitos hienosta puhdistustyöstä. Erinomainen tiimi. Homma toimi ripeästi. Tarkat kuvat ränneistä ennen ja jälkeen puhdistuksen. Toivon tiimille hyvää menestystä. Voin suositella tiimiä vastaaviin töihin jatkossa.

Arvostelu11

Tässä sanallista palautetta sadevesikourujen puhdistuksesta omakotitalossamme tänään 13.9. 2021: Homma kävi nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Lopputulos kuvien perusteella oikein hyvä. Kiitoksia ystävällisestä ja laadukkaasta palvelusta!

Arvostelu10

Parhaimmat kiitokset ripeästä ja sovittuna ajankohtana tehdystä erinomaisesta rännien puhdistustyöstä. Myös kuvallinen raporttinne oli erinomainen.  Kokonaisuutena täyden viiden tähden (*****) arvoinen suoritus!